Takuu koskee Oy Perkon huollossa tai muussa valtuutetussa kellohuollossa todettuja itse kellossa esiintyviä raaka-aine-, valmistus- tai toimintavirheitä, jotka korjataan ostopäivästä lähtien kahden vuoden ajan veloituksetta.

Valtuutetun huollon osoite:

Oy Perkko

Rälssintie 6, 00720 Helsinki

Puhelin: (09) 4780 5557

Sähköposti: kellohuolto@perkko.fi

Viallinen Leijona-kello on toimitettava myyjäliikkeeseen kohtuuajassa siitä, kun virhe havaitaan tai olisi pitänyt havaita. Takuukorjattu kello noudetaan samasta liikkeestä. Toimitus voi tapahtua myös postitse.

Takuu ei koske vikoja, jotka syntyvät normaalista kulumisesta, varomattomasta käsittelystä tai siitä, että kellon käyttäjä itse tai valtuuttamaton huolto avaa kellon kuoret. Takuu ei koske myöskään kostumisvaurioita ei-vesisuojatuissa kelloissa eikä normaalisti kuluvia osio, kuten rannekkeita.

Jos kellon takakuoressa ei ole merkintää vesisuojauksesta (WR) ei kellossa ole erillisiä tiivisteitä, joten on varottava kellon joutumista tekemisiin kosteuden kanssa (esim. veneily, uiminen. tiskaaminen, käsien pesu).

Leijona Heritage -kellojen takuu on laajennettavissa kolmeen (3) vuoteen alkuperäisten takuuehtojen mukaisesti rekisteröimällä kellon kuukauden sisällä ostopäivästä alla olevan lomakkeen kautta. Laajennettu kolmen vuoden takuu alkaa ensimmäisestä ostopäivästä.
*Pidä huolta, että täytät kaikki tähdellä merkityt kentät. Ohjeista poikkeavalla tavalla täytetyt lomakkeita ei välttämättä hyväksytä laajennetun takuun piiriin. Ole hyvä ja säilytä tuotteen mukana tullut virallinen takuutodistus. Takuutodistus toimii virallisena todisteena takuusta.

**Ennen 1.1.2020 valmistetuissa tuotteissa ei ole yksilöityä sarjanumeroa. Mikäli kyseessä on tällainen malli, kirjoita kenttään n/a.